Популярна украинская группа KAZKA, которая на M1 Music Awards одержала победу сразу в нескольких номинациях, презентовала первую англоязычную композицию на своем сольном концерте в Киеве.

Лирическая композиция получила название «APART». По словам фронтвумен KAZKA Александры Зарицкой, это необычная песня.

«Она про неземные чувства. О нити самой жизни, объединяющей каждое наше сердце в один узел. И там, где ее концы сойдутся, мы все обязательно встретимся. Без земных тревог и преходящих обид», – говорит артистка.

KAZKA in Kyiv, 12.12.18 Поки пісня «Плакала» розривала хіт-паради, поки частина люду плакали на кухні й ростили фіалки, а решта — з того всього сміялися і жартували, я не встигла збагнути, коли минули більш як два місяці! Квиток ж бо взяла одразу, коли дізналася про концерт) А про нього — в той самий день, коли вперше почула @kazka.band ✨ • KAZKA запалили! Підспівувала і танцювала)) В цілому ж, глядачі були цілком спокійні і переважно стояли, як вкопані (як можна встояти під ритмічну музику — це загадка для мене)), тож я собі танцювала в кайф і не переймалася інстинктом самозбереження і місією «вижити», як то зазвичай буває на металльових концертах))) • Мала місію передати привіт @nikita_budash від @borisspeedy. Сподіваюся, вийшло)) Всіма чакрами посилала ментальні імпульси) А ще, @ralphinana, впізнала твою коліжанку @vasylynatkachuck 🌸 Все ж, непогану маю пам‘ять на обличчя)) • Зняла трошечки на пам‘ять 🎥 P.S. Під «Свята» танцювалося найзапальніше! 🔥 #kazka #kazkaband #karmatour #di_concerts

Публикация от ⠀⠀🌾 Diana (@di.oborska)

В 2019 году музыканты уже запланировали большой тур по Европе и Америке. Среди городов, которые смогут насладиться выступлениями наиболее востребованной молодой украинской группы – Варшава, Вильнюс, Таллинн, Рига, Прага, Филадельфия, Нью-Йорк, Вашингтон, Чикаго, Торонто, Сан-Франциско, Сиэтл.