Безпілотники бойовиків на приморському ділянці фронту не тільки наводять вогонь, але і кидають на голови українських воїнів бомби. Саме такі саморобні ударні дрони – найстрашніша зброя, що може забрати життя.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

У Водяного над позиціями окупантів з'явився ворожий триколор, як тільки в Мінську домовилися припинити вогонь, кажуть українські військові.

Читайте такожНа допомогу жителям Донбасу не вистачає 52 мільйони доларів: припиняється підвезення води і продовольства

Тільки настає темрява - бойовики починають стріляти. Минулої ночі, на позиціях протягом трьох годин свистіли кулі і вибухали реактивні гранати. "Всю ніч бомбили. РПГ – постійно. Їм на перемир'я абсолютно байдуже", - говорить військовий з позивним "Мішаня".

Єдиний варіант відповіді на ворожий вогонь – дати відсіч. Інакше на передовій – не виходить. "Тільки адекватна відповідь, щоб просто погасити їх вогонь. І все", - додає "Мішаня".

Морпіхи розповідають, що ворожі "подарунки" падають з неба з безпілотників. "Він тихий, а тому не знаєш, з якого боку прилетить", - каже морський піхотинець "Док".

За його словами, саме такі саморобні ударні дрони, найстрашніше з усього, що може забрати життя. "Це, мабуть, найстрашніша зброя. Вона непередбачувана, бо не чути, як вона летить", - говорить він.