Світ побачить "Лігу справедливості" в монтажі Снайдера / WarnerBros

Режисерська версія кінокоміксу «Ліга справедливості» від постановника Зака Снайдера, про існування якої кілька років говорили фанати, все ж з'явиться на екранах.

Читайте такожРежисер "Бетмена" вперше показавши новий Бетмобіль (фото)

Як повідомляє Variety, перемонтована Снайдером стрічка з'явиться на стримінговому сервісі HBO Max у 2021 році. Про це сам режисер розповів під час сесії Q&A.

Відео дня

Зак Снайдер виступав режисером «Ліги справедливості» і завершив быльшу частину роботи над нею, але був змушений відійти від пост-продакшну та фінального монтажу через трагічне самогубство його дочки.

Для завершення роботи над фільмом студія Warner Bros. запросила Джосса Уідона. За чутками, він принципово змінив стиль і тон оповіді картини, а також організував масштабні дозйомки, через що бюджет фільму роздувся. Зрештою, стрічка не виправдала очікувань студії, зібравши лише 657 млн доларів при бюджеті приблизно в 300 млн.

Ще кілька років тому в мережі з'явилися чутки про існування версії «Ліги справедливості» від Зака Снайдера, в якій він максимально наблизився до первісного задуму фільму (Snyder Cut). На її існування туманно натякав і сам Снайдер. До флешмобу за випуск Snyder Cut приєдналися навіть Галь Гадот і Бен Аффлек – виконавці ролі Диво-Жінки і Бетмена.