Путін серйозно хворий / фото REUTERS

Колишній британський шпигун Крістофер Стіл, який написав досьє на Дональда Трампа і ймовірне втручання Росії у виборчу кампанію в США 2016 року, заявив, що президент РФ Володимир Путін "серйозно хворий".

За словами британця, який керував відділом по Росії в MI6 у 2006-2009 роках і працював там у 1990-х, хвороба Путіна була "елементом" того, що відбувається в Україні, пише Sky News.

"З того, що ми чуємо від джерел в Росії та інших країнах, Путін насправді досить серйозно хворий. Незрозуміло, що це за хвороба – чи вона невиліковна, чи термінальна, чи що щоб то не було. Але, безперечно, я думаю, що це частина рівняння", - сказав Стіл.

Він додав, що загалом є дуже мало людей, які готові протистояти президенту Путіну або сперечатися з ним.

"Хоча я думаю, що є голоси дисидентів, незгодні голоси, люди, які говорять йому, що це катастрофічна війна, це, зокрема, в економіці, не матиме нічого доброго для Росії, і ми можемо лише сподіватися, що це призведе до якоїсь зміни політики чи навіть зміни режиму з часом, але це, безумовно, не даність", - каже Стіл.

Рак у Путіна - що відомо

Як писав УНІАН, раніше ходили чутки про рак щитовидної залози у Путіна або рак у черевній порожнині. Про те, що в Путіна є серйозні онкологічні захворювання зокрема повідомляв і розслідувач Bellingcat Христо Грозєв.

Останнім часом в ЗМІ дедалі частіше "спливають" чутки про хворобу президента РФ Володимира Путіна і про його майбутню операцію.

Російський правозахисник Марк Фейгін зауважував, що прямих підтверджень хвороби агресора РФ немає, адже це головна держтаємниця, але це видає його зовнішній вигляд. Він каже, Путін - це старий 70-річний чоловік з вантажем захворювань.

У зв'язку з чутками про погіршення здоров'я Путіна виникає питання про його наступника. Як вдалося дізнатися журналістам, тимчасово замінити головного кривавого диктатора світу може секретар Радбезу РФ Микола Патрушев.

Вас також можуть зацікавити новини: