Женева намагається заманити туристів грошима / фото УНІАН

Пандемія коронавіруса серйозно вдарила по туристичній індустрії в усьому світі, й різні міста та країни на що тільки не підуть, щоб заманити туристів.

Читайте такожУ Швейцарських Альпах роботу канатних доріг відновили видовищним шоу акробатів над гірськими вершинами (фоторепортаж)

Як повідомляє The Independent, швейцарське місто Женева обіцяє заплатити туристам по 100 швейцарських франків на кишенькові витрати (це приблизно 93 євро).

Відео дня

При цьому наголошується, що гості отримають цю суму не готівкою, а у вигляді особливої подарункової карти, яку можна використовувати в різних партнерських готелях, ресторанах, кафе, барах і на заходах по всьому місту.

Щоб взяти участь в акції, туристи повинні зупинитися не менше ніж на дві ночі в одному з готелів-учасників програми (всього їх близько 60, включаючи п'ятизіркові).

Карту можна буде також використовувати приблизно в 70 барах і ресторанах, включаючи мішленівські.

Крім того, подарункову картку можна буде витратити на оплату екскурсій, включаючи "шоколадний тур" містом, відвідування Музею далекосхідного мистецтва і великого відкритого басейну Genève-Plage, розташованого на березі Женевського озера.

Geneva Gift Card дійсна до 31 грудня 2020 року і буде надається туристам при реєстрації заїзду в готель, а на номер видадуть тільки одну карту. Переказати в готівку карту не можна, як і зняти невикористану суму.

Нагадаємо, на даний момент українці не можуть вільно подорожувати до Швейцарії через карантинні обмеження.

Туризм і коронавірус