Крижані Вовки вдруге обіграли "Динамо" в нинішньому сезоні УХЛ / uhl.ua

У Києві стартував 36-й тур чемпіонату Української хокейної ліги - Парі-Матч зустріччю між столичними «Крижаними Вовками» і МХК «Динамо».

У п'яти з шести матчів між цими клубами переможцем залишався саме харківський клуб, повідомляє офіційний сайт ліги.

Перший період «Крижані Вовки» почали з швидкою закинутої шайби – на першій же хвилині зустрічі відзначився Сергій Мікульчик. Паритет на табло харків'яни відновили завдяки точному кидку в більшості від Руслана Лісіна на екваторі періоду. Однак господарям майданчика ще до першої перерви вдалося повернути собі мінімальну перевагу – рахунок 2:1 на табло встановив Микола Двірник.

Відео дня

У другій двадцятихвилинці кияни тільки збільшили розрив між командами, третю шайбу у ворота Іллі Бандуряна відправив Микита Шабанов. І як би харківська команда не намагалася відігратися, але Віталій Власенко зміг втримати свої ворота на замку.

На третій період команда з Харкова вийшла з метою вирвати перемогу у свого київського опонента. Пропустивши на початку періоду від Микити Шабанова, "динамівці" змогли зробити неймовірний камбек завдяки шайбам від Олексія Сиротенко, Руслана Максименко та Дмитра Халіна. Однак за 22 секунди до кінця основного часу Олексій Овчинников закинув п'яту шайбу у ворота харків'ян і допоміг своєму клубу вирвати вольові три очки.

Таким чином «Крижані Вовки» переривають 24-матчеву серію поразок, і вдруге у сезоні обіграють МХК «Динамо».

«Крижані Вовки» - МХК «Динамо» 5:4 (2:1, 1:0, 2:3)

Шайби: 1:0 Мікульчик (Овчинников, Шабанов), 0:55. 1:1 Лісін (Олійник - більш.), 15:00. 2:1 Двірник (Давиденко), 19:56. 3:1 Шабанов (Овчинников), 31:01. 4:1 Шабанов, 43:49. 4:2 Сиротенко (Наливайко), 46:00. 4:3Максименко (Горище, Піддубний), 48:03. 4:4 Халін (Наливайко, Сиротенко), 55:10. 5:4 Овчинников (Давиденко), 59:38.