фото УНІАН

Після успішної спільної операції по затриманню найбільшої контрабанди сигарет з України в країни Євросоюзу, співробітників Державного бюро розслідувань запросили в Центральне антикорупційне бюро Республіки Польща.

Про це у своєму пості в Facebook повідомила Ольга Варченко, перший заступник директора ДБР, яка зараз перебуває з робочим візитом у СВА у Варшаві.

"Зустрічі були дуже насиченими та інформативними. Ми поділилися з польськими колегами своїм досвідом і напрацюваннями, а натомість отримали цінні інсайти про методи роботи і слідчі підходи, застосовувані у Центральному антикорупційному бюро у Варшаві", - написала Варченко.

Відео дня

Вона також підкреслила, що цей візит – логічне продовження тісної співпраці ДБР з антикорупційними спецслужбами інших держав.

"Нещодавно у нас вже був вдалий досвід ефективного міжнародного співробітництва під час затримання великої партії контрабанди сигарет з України в ЄС. Тому налагодження кооперації між ДБР та СВА в перспективі не лише сприятиме ефективній боротьбі з корупцією в Україні і Польщі, але і зробить корисний вплив на антикорупційну реформу і реалізацію модернізаційних заходів в нашій державі", - зазначила Ольга Варченко.