Винуватцем ДТП став екс-"беркутівець", у його крові виявили близько 3 проміле алкоголю / фото brovary.net.ua

У місті Бровари на Київщині сталася смертельна аварія за участю працівника поліції.

Про це повідомляється на сайті поліції в Київській області.

"Працівник поліції, перебуваючи поза службою, їхав за кермом автомобіля Nissan. Наближаючись до пішохідного переходу, на якому перебували пішоходи, не зменшив швидкість, не зупинився, щоб надати перевагу їм та скоїв наїзд на двох людей", - йдеться в повідомленні.

Читайте такожПід Полтавою у ДТП з вантажівкою постраждало п’ятеро людей

Після ДТП, за словами очевидців, водій на авто намагався втекти з місця події, однак його рух заблокували інші небайдужі водії.

Водій-правопорушник з явними ознаками алкогольного сп’яніння відмовився від проходження освідування на приладі "Драгер".

В результаті аварії 28-річний пішохід від отриманих травм загинув на місці пригоди. Ще одного 31-річного чоловіка з травмами доправлено до лікарні.

На місце події поліцейські викликали співробітників Державного бюро розслідувань, які будуть з’ясовувати всі обставини смертельної ДТП. Призначено службове розслідування.

За словами очільника Броварського відділу поліції Олега Петренка, затриманим виявився працівник екс-спецпідрозділу "Беркут", передає видання "Трибуна-Бровари". У його крові правоохоронці виявили близько 3 проміле алкоголю, що є сильним ступенем сп'яніння.

Відео: Трибуна — Бровари

Нагадаємо, 13 лютого в Києві автомобіль Audi влетів у маршрутку №587, внаслідок чого постраждали пасажири. За словами очевидців аварії, водій Audi був "бухущий в зюзю".