У компанії заявили, що машину оснастять електричним повним приводом / фото Mitsubishi

Компанія Mitsubishi опублікувала перше тизерне зображення свого нового кросовера, який отримає гібридну силову установку. Офіційна прем'єра автомобіля відбудеться на автосалоні в Токіо в жовтні.

Читайте такожMazda незабаром покаже свій перший електромобіль: деталі

У компанії заявили, що машину оснастять електричним повним приводом. Інші технічні характеристики поки тримаються в секреті, пише Autonews.

Відео дня

За словами представника японського бренду, автомобіль покликаний дати «можливість отримувати задоволення від водіння одночасно з упевненістю і безпекою під час повсякденної їзді по місту». На самому тизерному зображенні показана задня частина машини з дивними круглими отворами, призначення яких поки невідомо. Також поки незрозуміло, чи буде показаний на мотор-шоу концепт майбутнього кроссовера або вже серійний позашляховик.

Останньою прем'єрою Mitsubishi Motors став рестайлінговий рамний позашляховик Pajero Sport. Автомобіль отримав дизайн в стилі оновленого пікапа L200, з яких він побудований на одному шасі. Позашляховик, виконаний відповідно до фірмового напрямку Dynamic Shield, обзавівся зміненим, більш спортивним бампером, вузькою оптикою з новими блоками світлодіодних денних ходових вогнів, а також злегка модернізованими радіаторними гратами.

На місцевому ринку повнопривідний позашляховик вже доступний з 2,4-літровим дизельним турбомотором. Потужність агрегату становить 181 кінську силу. Агрегат працює спільно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Для деяких країн передбачено 2,5-літровий турбодизель з віддачею 136 к. с. і 209-сильний бензиновий двигун V6 об'ємом 3,0 літра.