Як повідомляє Укргазбанк, за результатами 10 місяців його чистий прибуток збільшився до 576,3 мільйона гривень. До кінця року менеджмент планує перевищити фінрез попереднього року (за 2018 рік прибуток Укргазбанку становив 769 мільйонів гривень, - ред.)

За 2018 рік Укргазбанк заробив 769 мільйонів гривень чистого прибутку.

"На сьогодні у банку відсутні передумови для великого доформування резервів, таким чином за рахунок своєї операційної діяльності банк планує нарощувати прибуток. Ми чітко дотримуємося своєї стратегії, з року в рік нарощуємо позитивний фінансовий результат Укргазбанку, і, відповідно, цей рік не стане винятком - ми плануємо перевищити прибуток попереднього року", - прокоментував перший заступник голови Укргазбанку Олександр Дубровін.

Відео дня

Нагадаємо, нещодавно НБУ опублікував результати роботи українських банків за 3 квартали. За даними регулятора, Укргазбанк показав найкращий результат в нарощуванні активів (+22,15 мільярда гривень, або + 27%) та в динаміці зростання депозитного портфеля (+25,4 мільярда гривень, або + 39%). Інформація опублікована на сайті Finbalance.